Digitale transformatie

Verloren in de digitale wereld van vandaag?

No worries! MINIMA is je wegwijzer.

Wij voorzien jouw bedrijf van IT op maat en samen met onze partners zorgen wij ervoor dat alle nodige IT-oplossingen terug te vinden zijn op één plek.

GRATIS ANALYSE

Eerst alle zaken op één rij

Bij MINIMA vinden wij samenspraak en communicatie essentieel. Zo kan men eenheid garanderen en onze belofte als werkelijke IT-partner waarmaken. Hierdoor bestaat onze aanpak uit drie simpele stappen. Elk van deze stappen zorgt ervoor dat we elkaar beter leren kennen en wat MINIMA voor jou kan betekenen.

MINIMA intake icon

Intake

Meeting voor het verkennen van de huidige middelen en aangeboden diensten.

MINIMA follow-up icoon

Follow-up

Vervolgmeeting om de ideale oplossingen en hun prijzen samen te kunnen overlopen.

MINIMA deal icoon

Onboarding

Done deal? Een ongeziene ervaring in samenwerking staat op jou te wachten!

MINIMA Support aan het werk
MINIMA server rack
IT SUPPORT

In goede handen bij ons team van experten

Partners zijn er altijd voor elkaar. En als uw partner in IT zorgt MINIMA er altijd voor dat de juiste hulp op het juiste moment geboden wordt. Een simpel telefoon, mail of chat en ons team van experten helpen je graag weer op weg!

INFRASTRUCTUUR

You name IT,
we make IT.

Wij geloven er sterk in dat de zakelijke voordelen van de cloud onmiskenbaar zijn, maar soms is een volledige cloud-gebaseerde oplossing niet altijd voor de hand liggend. MINIMA helpt jou kiezen met the perfect fit.

On-premise

Bepaal je eigen hardware, heb totale controle & heb je data in eigen handen.

Cloud

Minimaliseer CapEx, schaal wanneer nodig & geniet van uptimegaranties.

Hybride

Het beste van twee werelden? Reken maar van yes! Bepaal zelf de opslag van je data.

Vertrouwd door partners wereldwijd

FAQ

Veelgestelde vragen

Als IT-partner zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd geïnformeerd en up-to-date blijft over relevante IT-oplossingen. MINIMA vervult hierbij een adviserende (partner)rol binnen jouw organisatie. Dit betekent dat wij actief de business flow opvolgen en hierop aanbevelen zonder enige verplichtingen. Dergelijk advies is de dag van vandaag nodig voor elke onderneming, ongeacht het formaat en sector.

Zeker niet! Als partner streven wij er samen naar om de huidige business flow te optimaliseren. Hierbij kijken we dus naar nieuwigheden die we eraan kunnen toevoegen. Indien er uiteraard een betere en efficiëntere oplossing bestaat met al dan niet een betere prijs-kwaliteitratio, brengen wij dit aan tafel. Echter blijft de keuze hiervoor altijd bij de klant.

Geen sprake van! Als partner vinden wij transparantie een key factor. Hierdoor bieden wij verschillende support-plannen en een hele variatie aan diensten en producten naargelang de behoeften en wensen van de klant. Al onze prijzen samen met de nodige uitleg wordt ten alle tijden duidelijk geïnformeerd en gecommuniceerd naar onze klanten. Het is trouwens ook belangrijk om te weten dat niets kostgebonden wordt uitgevoerd zonder goedkeuring van de klant.

Tuurlijk niet! Wij werken nauw samen met alle betrokken partijen binnen en buiten de organisatie. Naargelang ieders functie en verantwoordelijkheden, vervullen wij onze rol als de laatste stuk van de puzzel. En trouwens, lekker socializen kan toch geen kwaad? 😉

Ontvang een gratis en vrijblijvende analyse.