Diensten

Passie voor excellente
IT-diensten

Ontdek onze passiegedreven diensten, van robuuste back-ups en beveiliging tot dynamisch webdesign en betrouwbare infrastructuurondersteuning, allemaal gericht op het leveren van kwaliteit en het maken van een verschil in jouw IT-omgeving. #investeerinhetverschil

Betrouwbare infrastructuur

Wij bieden robuuste infrastructuuroplossingen om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd beschikbaar zijn en optimaal presteren.

Proactieve ondersteuning

Ons team staat klaar om proactieve ondersteuning te bieden, problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen en snel te reageren op eventuele storingen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Wij bieden infrastructuuroplossingen die schaalbaar en flexibel zijn, zodat ze kunnen meegroeien met uw bedrijf en aanpassingen kunnen worden gemaakt aan veranderende behoeften.

Infrastructuur & Support

Samengaand met diepgaande IT-kennis en consultancy leveren wij de optimale infrastructuur voor jouw bedrijf. On-premise, cloud of hybrid — you name it!

Backup & Security

Door de steeds groter wordende rol van data in ons leven, wordt het belangrijker om rekening te houden met eventuele risico’s. Met onze tools ben je hier 100% op voorbereid.

Gegevensbescherming

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd tegen verlies of ongeautoriseerde toegang

Automatische back-ups

Onze oplossingen bieden geautomatiseerde back-ups om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn, zelfs in het geval van een storing.

Monitoring

Wij bieden realtime monitoring van uw systemen om bedreigingen snel te detecteren en te reageren, waardoor uw gegevens veilig blijven.

Flexibele communicatie

Met onze VoIP-oplossingen kunt u eenvoudig communiceren via telefoon, video en berichten, waar u ook bent.

Kostenbesparend

Onze VoIP-systemen elimineren de kosten van traditionele telefonie, zoals langeafstandsgesprekken, en bieden voordelige belplannen.

Schaalbaarheid

Onze VoIP-systemen zijn schaalbaar en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf naarmate het groeit.

VoIP

Maak een professionele indruk, overal en altijd beschikbaar, eigen budgetbeheer en met talloze opties ten voordele van jouw bedrijf — Telefonie, maar dan als nooit tevoren.

Webdesign & Development:

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen imago op het wereldwijde web. MINIMA is geboren voor op het web en voorziet jouw bedrijf van de look en tools dat hiervoor nodig zijn.

Maatwerk ontwerp

Wij bieden maatwerk webdesign om ervoor te zorgen dat uw website perfect aansluit bij uw merk en doelstellingen.

Responsief ontwerp

Onze websites zijn responsief en geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zodat uw klanten een naadloze ervaring hebben, ongeacht hoe ze uw site bekijken.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij streven naar een intuïtieve gebruikerservaring, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de gewenste informatie kunnen vinden.